Revansje i Bergen!

En særdeles spennende kamp, der Stabæk ble til ti spillere etter 50 minutter, med påfølgende straffe til hjemmelaget Åsane...

Annonse:

🖼 #44 Stine Reinås

Selv om artikkelbildet er hentet fra Nadderud tar likevel jentene våre med seg alle poengene hjem igjen og lar vinden blåse forsiktig gjennom håret på tabelltoppen i 1. divisjon.

Her får du de seneste reaksjonene fra Åsane og Bergen, i regi av #13 Siri Nordeide Grønli får vi en prat med #7 Melissa Bjånesøy, #22 Sunniva Skoglund, #4 Thea Loennecken, #5 Silje Bjørneboe, #8 Justine Kielland og sist, men ikke minst en særdeles "nyskremt" #51 Iris Omarsdottir:


Forøvrig noterer vi oss at da pulsen steg dramatisk hos oss som fulgt kampen på live-oppdatering via Facebook, forble den lav hos de som kan sin statistikk;

De visste nemlig at Stabæk alltid vinner 3 - 2 i de kampene hvor vi får en spiller utvist. Det slo selvsagt til i dag også, da vi  fikk en utvisning av spiller #3 Ingrid Søndenå i det 50. spilleminutt.

Vi loggfører også at vår forsvarsspiller #44 Stine Reinås er tilbake på banen, etter lengre tids sykdomsfravær. Med seks poeng ned til nummer to på tabellen, ser vi frem til forestående kamper - første hjemmekamp blir Grei Kvinner Elite, som vi møter på Nadderud på kommende søndag kl 14:00. Billetter til kampen får du via denne linken 🎟.

Neste hjemmekamp på Nadderud:

Slik ser du Chixa live på Nadderud

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakchixa

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

Annonse fra Eliteserien: