Stabæks viktigste spiller

- vi gratulerer Iris med både mål og som dagens viktigste Stabæk-spiller.

Annonse:

🖼 #51 Iris Omarsdottir

Iris Omarsdottir ble av SpareBank1 Østlandet, kåret til dagens viktigste Stabæk-spiller i kampen mot Røa. 

Premien er som kjent kr 3.000 i fondsandeler i et valgfritt Odin-fond.

Hvilket fond Iris velger å sette pengene i, er som alltid litt spennende. Hun kommer til å få god hjelp av de flinke rådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Det er betryggende.

Vi pleier å drodle litt om ulike alternativer. Det skal vi ikke gjøre denne gangen. Det er nemlig bare én uke siden forrige hjemmekamp – og forrige prisutdeling – og så mye har ikke skjedd i

«markedet» på disse dagene. Det er fortsatt krig i Ukraina. Det er rekordvarmt i India – noen som truer hveteavlingene og Elon Musk vil kjøpe Twitter. Det er vel det viktigste som har skjedd. I tillegg kan den norske Bulevard-pressen melde at vi får en våt og kald sommer – i alle frem til august. Det siste kan jo bety at tiden for å kjøpe aksjer i Henning Olsen Is, kanskje ikke er akkurat nå.

Det berører uansett ikke Iris. Hun skal spare langsiktig. Vi snakker 30-40 sommere med godt issalg før fondsandelen skal realiseres og pengene skal brukes. 

Det er nok større grunn til å bekymre seg over kornproduksjonen i India og Ukraina, enn at folk må sitte å sture på hyttene sine i Blindleia i regnvær. 

Vi skal uansett holde dere oppdatert på hvilke fond den enkelte spiller velger. Men husk, personlig spareplan er ikke noe du kopierer fra andre. Den setter du opp etter en rådgivningssamtale med SpareBank1 Østlandet.
 

For ordens skyld:
Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.
 

Tidligere vinnere i år:

Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann

 

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Vålerenga, onsdag 25. mai kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: