Arna-Bjørnar: Stabæks viktigste

Vår viktigste spiller - kåret av SpareBank 1 Østlandet, ble Andrea Anderdal.

Annonse:

🖼 #19 Andrea Anderdal

Arna-Bjørnar har hatt en forferdelig start på sesongen, men fikk en solid opptur sist tirsdag da se klinket til med serier borte mot Brann.

Men, som alle vet (som Arne Scheie ville sagt), så er Nadderudmatta another ballgame, enn kustgresset på Stemmemyren.

Vår viktigste spiller - kåret av SpareBank 1 Østlandet, ble Andrea Anderdal. Hun får heder og ære, og ikke minst fondsandeler til er verdi av kr. 3000 i det Odin-fondet hun foretrekker.

For mange var det nok mer betydningsfullt at Norges Bank sist uke økte styringsrenten – nok en gang. Den er nå på 3,25%. Sist den var så høy var i 2008. Da vant Stabæk Eliteserien.

For spillerne på Stabæk kvinnelag betyr ikke dette all verden. De færreste av dem har boliglån. Det er med andre ord ingen grunn for Andrea til å la Norges Bank dempe motivasjonen til å spare i fond. Dessuten skal hun forhåpentligvis tenke langsiktig. Hva styringsrenten står i om 40 år er ikke noe hun bør bekymre seg for. I stedet bør hun tenke på hvilket Odin-fond hun har mest tro på.

Kanskje er Odin Norge fristende? Dette fondets utvikling den siste måneden, speiler litt situasjonen i Europa. Det er krig og våpenprodusenten Kongsberg Gruppen har bidra godt til fondet. Yara – som fortsatt sliter med at de tidligere kjøpte mye råvarer i Belarus, bidrar ikke like bra.

Foto: emirecords.com
Foto: emirecords.com

Ser vi på hvilke sektorer Odin Norge investert i, så er 22% i energi, 16% i dagligvarer og 16% i finanssektoren. Dette kan jo ikke gå galt.

Eneste lille bekymring vi har er at Odin Norge har 6,66% av porteføljen i Telecom. 666 – the number of the beast. Nok om det.

Som alltid minner vi om at Andrea, vil ha betydelig mer utbytte av å rådføre seg med en av de flinke rådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Det er tryggere enn å høre på oss. Dessuten er de sertifisert, og det må en være for å rådgi om sparing og investering.
 

HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.
 

Årets vinnere så langt på Nadderud:

Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Bann var Silje Helgesen

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: