20230429-stb-ts-bra-9640

Stabæks viktigste mot VIF

I kampen mot Vålerenga var det Silje Skaara Helgesen som ble kåret av SpareBank1 Østlandet til vår viktigste spiller.

Annonse:

🖼: #16 Silje Skaara Helgesen

I kampen mot Vålerenga var det Silje Skaara Helgesen som ble kåret av SpareBank1 Østlandet til vår viktigste spiller. Hun får dermed velge seg fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, for 3000 kroner.

Det bli spennende å se hva hun velger. Heldigvis kommer hun til å få god veiledning fra de dyktige rådgiverne i SpareBank1 Østlandet.

Siden Silje Skaara Helgesen er ung og har livet foran seg, kan kanskje et aksjefond være tingen. I disse tider med klimautfordringer, kan for eksempel Odin Bærekraft være tingen. Odin skriver selv dette om hva slags selskaper de velger å investere i: ODIN Bærekraft er investert i nøye utvalgte selskaper som bidrar til, og tjener på, omstillingen til et mer bærekraftig samfunn.

Avkastningen til Odin Bærekraft har ikke vært all verden i år. Det betyr at dette kan være et lurt tidspunkt å gå inn i nettopp det fondet. Odin Bærekraft er inne i mange selskaper som sysler med solenergi. I rapporten fra fondet, som ble publisert 16. mai kan vi lese at:

«Vi ser god organisk vekst i flere av våre selskap, men også at et høyere rentenivå og makrobildet demper investeringsvilligheten i ulike bransjer».

Oversatt til norsk for oss som stort sette bare tenker fotball, betyr det; - laget leverer bedre resultater på banen, uten å ha kjøpt inn dyre stjernespillere, men at de er noen uværsskyer i horisonten i form av viktige spillere på utgående kontrakt, som ikke har forlenget, samt at det er vanskelige enn før å få inn sponsorer.

En tid for alt
En tid for alt

En artig detalj med å gå inn i Odin Bærekraftig, er at da blir hun indirekte medeier i Smurfit Kappa Ltd., et bølgepapp og forpakningsselskap med hovedkontor i Irland. Det er ikke grenser for hva de emballerer – bærekraftig - med resirkulert papp.

Eller forresten, de har ikke begynt å produsere likkister i papp ennå. Men, det er nok bare et spørsmål om tid før det også er på plass. I Danmark satser selskapet Green Goodbye stort på papp-likkiste produksjon. De kistene gir 95% mindre karbonavtrykk enn en tradisjonell likkiste i tre. Det er betydelig, og ikke minst bærekraftig.

HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.
 

Årets vinnere så langt på Nadderud:

Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 21.05.2023, oppdatert: 04.06.2023
Skrevet av: SFK Media | Foto: Kristian Bjerke