Stabæks viktigste mot VIF

For andre gang i 2022-sesongen er Silje Bjørneboe kåret til dagens viktigste Stabæk-spiller.

Annonse:

📸 #5 Silje Bjørneboe

Silje Bjørneboe ble av SpareBank1 Østlandet, kåret til dagens viktigste Stabæk-spiller i kampen mot Vålerenga. 

Premien er som kjent kr 3.000 i fondsandeler i et valgfritt Odin-fond.

Hvilket fond Silje velger å sette pengene i, er som alltid litt spennende. Hun kommer til å få god hjelp av de flinke rådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Heldigvis, hadde vi nær sagt.

Når det gjelder utviklingen i det såkalte «markedet», så er det ikke mye nytt å melde. Det svinger fortsatt veldig. Det er dette gutta i dress kaller høy volatilitet. Det er naturlig med krig i Europa og fortsatt nulltoleranse for Covid-19 i Kina.

Mandag kom det riktignok en gledelig melding:

"Bunnen er nådd!" - kunne vi lese i nyhetene. Nei, det handlet ikke om Arna-Bjørnars kamp på Intility, men var en stemningsrapport fra børsen i New York.

Overskriften "bunnen er nådd" kan brukes i utrolig mange sammenhenger, så ikke la deg river med ukritisk (foto: Discovery)
Overskriften "bunnen er nådd" kan brukes i utrolig mange sammenhenger, så ikke la deg river med ukritisk (foto: Discovery)

Slike nyheter har usedvanlig kort holdbarhetsdato. Det er derfor sparing i verdipapirer – for eksempel gjennom fond, må skje med en lang tidshorisont. For det er ikke som i gamle dager -  da visste man at et stort fall på børsen var nært forestående den dagen over halvparten av de mannlige gjeste på Eik Annen Etage, på Continental hadde på seg rosa skjorte.

Ifølge sjeføkonom i Sparebank 1 Markets, Harald Magnus Andreassen, er heller ikke børsfall så veldig farlig. I forrige uke sa han følgende til Nettavisen:

– Basert på historiske erfaringer, ikke bare i Norge, men aksjemarkedet samlet, har meravkastningen vært ganske stor sammenlignet med andre investeringer. Men man må nå ha en horisont på minst ti år, og gjerne mer enn det, fordi innimellom faller aksjemarkedet 20, 40, 50, 60 prosent, Det pleier å skje omtrent hvert femte år. Etter et slikt fall, tar det ofte noen år før markedet er tilbake der det kom fra og så stiger det videre. Så har du en lang tidshorisont, er ikke et kraftig fall så farlig.

Er du skikkelig hissigpropp på å lese hele analysen til Harald Magnus Andreassen, så finner du den her

Bare så det er nevnt:

 
Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.
 

TIDLIGERE VINNERE I ÅR:
Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann
Iris var vår viktigste mot Røa

 
Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Avaldsnes, søndag 5. juni kl 15:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
ENKELT OG GREIT: Kjøp billetter til kampen her og nå!

Vi sees på Nadderud!

  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: