Lyn: Stabæks viktigste

Stabæks viktigste spiller mot Lyn ble Justine Kvaleng Kielland. Hun får dermed kr. 3000,- i fondsandeler i et valgfritt Odin-fond.

Annonse:

🖼: #8 Justine Kvaleng Kielland

Som vanlig er det SpareBank 1 Østlandet som står for denne kåringen. Så blir jo spørsmålet som alltid – hvilket fond er det smartest å puttene pengene i nå?

Det er ikke alltid så lett å holde seg orientert om utviklingen i «markedet» - les hvordan ting vil gå på børsene fremover. Blir det fortsatt oppgang? Blir det stagnasjon? Blir det krakk? Hva skal jeg i så fall gjøre nå?

Heldigvis finnes det et par solide tommelfingerregler som aldri slår feil:

  • Salget av fritidsbåter er det første som stopper opp når vi nærmer oss nedgangstider. Derfor er det litt bekymringsfullt at bulevardpressen denne uken kunne melde bråstoff for salget av nye fritidsbåter.
Skjermdump Borsen.dagbladet.no 19. juni 2023
Skjermdump Borsen.dagbladet.no 19. juni 2023
  • Når over halvparten av de mannlige gjestene på Annen Etage (eller Eik Annen Etage – for å være helt presis), på Continental stiller i rosa skjorte, da er det bare å selge unna aksjebeholdning og søke seg mot gull eller rentepapirer.

 

  • Tidligere var det også slik at kursutviklingen på Oslo Børs korrelerte nesten perfekt med tabellplasseringen til Brann. Dette ville vi ikke stolt på lengre. Så la deg ikke lure av at det går så det suser for Brann om dagen. Det er rett og slett for mange i rosa skjorte på byen for tiden.

 

Skjermbilde 2023-06-20 kl. 09.32.26.png

Uansett. Justine Kvaleng Kielland skal spare langsiktige. Da betyr ikke kortsiktige kurssvingninger all verden. Dessuten får hun gode råd på veien fra de proffe Rådgiverne til SpareBank 1 Østlandet. Dette blir bra – med eller uten rosa skjorte.

Årets vinnere så langt på Nadderud:

Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar
Mot Vålerenga vant Silje Helgesen for andre gang i år
Justine tok hjem sin andre SVS for sesongen mot Avaldsnes

 
HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: