Stabæks viktigste i den superviktige seieren mot Skiklubben Lyn

Annonse:

🖼: #44 Sine Reinås

Som alle normale mennesker nå fått med seg, er det i år SpareBank 1 Østlandet, som kårer dagens viktigaste Stabæk-spiller i hjemmekampene, i Toppserien.

I kampen mot Lyn falt valget på Stine Renås. Hun får dermed premien som er fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, til en verdi av 3.000 kroner.

2021 har vært et rart år. Verdens herjes av kriser, ekstremvær og pandemi. Antivaxers har vind i seilene - på tross av at det er vaksiner verden trenger. De som tror jorden er flat har opplever også økt støtte. Flat Earth society melder at de har fått masse nye medlemer "around the globe"(!). Samtidig går børsene så det suser. Fondssparing er tingen som aldri før. For det er fortsatt lurt å tenke langsiktig - selv om den norske valgkampen kanskje ga et annet inntrykk. Men i horisonten lurer også farer - i alle fall i et digert kinesisk eiendomsselskap. Enda en grunn til å tenke langsiktig. Folk skal jo bo. 

Vi har som vanlig sett litt på hva Odin-fondene har å tilby. Vi vet jo ikke hvilket fond Stine velger å plasserte i denne gangen. Det må hun finne ut av selv - i samarbeide med plasseringsrådgiverne i SpareBank 1 Østlandet. De tidligere vinnerne har valgt veldig ulikt, så porteføljene i kvinnegarderoben på Nadderud, er utpreget diversifisert - som blårussen ville sagt. Selv valgte Stine Odin Global sist hun vant denne utmerkelsen. Vil hun velge det samme denne gangen, eller frister det å tenke alternativt?

Da kan kanskje Odin Europa være aktuellt denne gangen? Det er en fond som gir Stine muligheten til å ta del i europeisk verdiskapning. De har kjøpt seg inn i store selskaper som f.eks. Kerry Group PLC i Irland. Det er en stor matvare grossist. Og mat ska' dem jo ha, som Ole Paus sang på 70-tallet. I en usikker verden er i alle fall én ting sikkert - matvarer går aldri av moten.

Noe annet som ikke går av moten er helse. Odin Europa er tung inn i Fresenius SE & Co. KGaA, et helsevesensselskap med base i Bad Homburg vor der Höhe i Tyskland. Det tilbyr produkter og tjenester for dialyse, på sykehus og på legevakt - og ved poliklinisk medisinsk behandling.

Greit hvis du blir lagt inn på sykehus og trenger dialyse. Da kan du bare lene deg tilbake å tenke at nå skapes det inntekter på fondsandelene mine. Det blir plutselig ikke like trist å få diagnosen nyresvikt, da. 

Selv designet er tidløst
Selv designet er tidløst

Vi gratulerer Stine Reinås med utmerkelsen og venter i spenning på å høre hvilket Odin-Fond hun valgte.
 

Tidligere vinnere:

 

Neste hjemmekamp på Nadderud

 
 

stb-chx-some-trans-insta2
stb-chx-some-trans-facebook2
stb-chx-some-trans-twitter2

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Eliteserien: