Stabæks viktigste i seieren mot Arna-Bjørnar

Vår nye danske ble match-vinner og kåret til Stabæks viktigste i kampen lørdag ettermiddag.

Annonse:

🖼 #28 Mathilde Kruse

SpareBank1 Østlandet kåret Mathilde Kruse til Stabæks viktigste spiller i kampen mot Rosenborg. Hun ble matchvinner i kampen Stabæk vant 1-0.

Det betyr at hun får fondsandeler til en verdi av kr. 3000,- i et valgfritt Odin-fond.

Og aksjer er jo i vinden som aldri før om dagen. Bulevardpressen renne over at mer eller mindre kjente personer og ektefeller som har handlet aksjer - både i tide og til dels i utide. Vi skal ikke fordype oss i disse sakene, kun konstatere at de alle har fått samme råd fra eksperter og kommentariatet – det er rådet er at de heller burde satt pengene i fond.

Da er kanskje Odin Norden midt i blinken for Mathilde. Vi siterer fra fondets investeringsstrategi: ODIN Norden forvaltes etter en kvalitetsbasert investeringsfilosofi der selskapenes langsiktige fundamentaleutvikling danner grunnlaget for langsiktig avkastning. Vi søker og holder selskaper med sterke posisjoner og moderat gjeld som skaper god kapitalavkastning og lønnsom vekst.

Det kan jo hende Mathilde, som er dansk og spiller i Norge, synes det er litt gøy med et nordisk perspektiv. Fondssparing handler uansett om langsiktighet, og da passer det bra med et fond som investerer i selskaper som har en sterke posisjoner og moderat gjeld.

Nå som det er lagt kunstgress på Nadderud, vil spillerne oppleve flere sår og små brannsår. Slik er det med kunstgress. Da er det jo fett at et av selskapene Odin Norden er inne i, er danske Coloplast.

Coloplast annonserte 7. juli at de vil kjøpe opp Islands baserte Kerecis, som produserer og utvikler biologisk sårbehandlingsprodukter der de benytter fiskeskinn til å utvikle vevstransplantasjonsprodukter. Selskapet gjennomførte en direkte emisjon og fikk inn 9,2 milliarder DKK. Coloplast er verdensledende innenfor stomi teknologi, kateter, sår- og hudbehandling og urologi. Sår- og hudbehandling er selskapets forretningsområde med svakest markedsposisjon og gjennom Kerecis får selskapet bredere eksponering mot markedet og et område med høy fremtidig vekst.

Da er det fint for Mathilde å tenke at sår på ben og underarmer kan være med på å finansiere pensjonen hennes. Coloplast er også store på feltet urologi. All historie visere at det er sikkert som banken å satse på noen som kurerer og lindrer sykdommer og plager som i betydelig grad rammer middelaldrene menn.

Når det er sagt, så er det Mathilde som skal velge fond – ikke vi. Hun vil dessuten få hjelp fra en av de dyktige rådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Skal vi være ærlige, så kan jo de dette bedre enn oss. Faktisk mye bedre til og med.

Vi gratulerer!
 

Årets vinnere så langt på Nadderud:

Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar
Mot Vålerenga vant Silje Helgesen for andre gang i år
Justine tok hjem sin andre SVS for sesongen mot Avaldsnes
Justine vant også mot Lyn
Melissa var kvassest mot Rosenborg

 
HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: