Stabæks viktigste mot LSK

Justine Kielland er kåret til Stabæk viktigste i kampen mot LSK, og får 3.000,- kr fra SpareBank1 Østlandet, som hun skal sette i et valgfritt Odin-fond.

Annonse:

📸 #8 Justine Kielland

Aksjer og aksjefond blir bare billigere og billigere. Det er gode nyheter for Justine som nettopp har bitt kåret til Stabæk viktigste i kampen mot LSK, og dermed har fått 3.000,- kr fra SpareBank1 Østlandet, som hun skal sette i et valgfritt Odin-fond.

Nå skal vi ikke være flåsete – det er generelt ingen god nyhet for småsparere at børsene faller. Er det noe alle aksje- og fondseiere hater, så er det usikkerhet i markedet. Og det er det nok av om dagen. I USA klint FED (sentralbanken), skikkelig til denne uken og klasket styringsrenten opp 0.75%. Det er mye. Og det er ikke gode nyheter.

Ida Wolden Bache (Foto: Norges Bank)
Ida Wolden Bache (Foto: Norges Bank)

Også i Norge ventes det at Norges Bank og Sentralbanksjef Ida Wolden Bache vil trå skikkelig til og øke den norske styringsrenten mer enn tidligere annonsert. Neste rentemøte er torsdag 23. juni.

Nå hadde vi tenkt å skrive at alt dette kaoset begynte i samme øyeblikk som Die Hard Stabæk-supporter, Øystein Olsen, sluttet som Sentralbanksjef. Men, så har det seg slik at Ida Wolden Bache bor på Jar og banna bein er Die Hard Stabæk-Supporter hun også!

Så da kryper vi til korset og lar Covid19, krigen i Ukraina, de politiske skandalene i India og mangelen på conteinere på verdensmarkedet, få skylden.

Uansett, så blir jo rentepapirer mer interessant da. Det er fordelen med at renten går opp. Og Odin-fondene har jo et rikt utvalg av rentefond også. Dessuten holder vi til på Bekkestua, der bor det (veldig), mange som er mer opptatt av innskuddsrenten enn utlånsrenten. De liker nok utvikling.

Heldigvis så kommer Justine Kielland til å få god rådgivning før hun tar sitt plasseringsvalg – fra de dyktige rådgiverne i SpareBank1 Østlandet.

Det er dessuten viktig å sette ting i perspektiv. For er egentlig 0,75% mye? Hvis du eier 0,75% av aksjene i Stabæk Fotball AS, er det å sammenligne med «ingenting», (har vi lært på Stabæks årsmøtet). Synes du 0,75% i kurtasje er mye, er du litt gjerrig. Har du et boliglån på 2,5 Mill, betyr en renteheving på 0,75% 1562,50 kr mer i renteutgifter i måneden (før skattefradraget).

Men, kontrollerer du 0,75% av verdens årsproduksjonen av Palladium, da kan du le hele veien til banken, (SpareBank1 Østlandet). Da kan du kjøpe Man.U. skifte draktene deres til blått og mørkeblått stripete, og ha Høvikveien Kjøtt & Kolonial som draktreklame på brystet.

For ordens skyld:

 
Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.
 

TIDLIGERE VINNERE I ÅR:
Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann
Iris var vår viktigste mot Røa
Mot Vålerenga vant Silje nok en gang
Andrea ble den viktigste mot Avaldsnes

Få også med deg:

Stabæks viktigste mot LSK Kvinner
Øyeblikk fra LSK-kampen

Neste hjemmekamp på Nadderud:
Stabæk - Kolbotn, lørdag 6. august kl 15:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 
  
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

 

Annonse fra Obos-ligaen: