Stabæks viktigste spiller

Annonse:

🖼 #22 Sunniva Skoglund

Dagens viktigste Stabæk-spiller – kåret av Sparebank1 Østlandet, ble denne gangen Sunniva Skoglund.

Det betyr at hun får fondsandeler til en verdi av kr. 3000,- i et valgfritt Odin-fond.

Det er tunge tider i verdensøkonomien for tide. Det gjelder også i Norge. Strømmen er rekorddyr, bensinprisene er skyhøye og matvareprisene har i sommer steget mer en populariteten til det engelske kvinnelandslaget.

Omtrent det eneste som er blitt billigere er fondsandeler og aksjer. Det er godt nytt for Sunniva. Hun får nå mye for pengene. Så får vi se da hvilket fond hun velger å sette pengene i.

Kanskje Odin Norge frister? De har eierandeler i både Orkla, Lerøy Seafood Group og Salmar. Når vi ser hvilke utbytter enkelte av matbaronene ubeskjedent bevilger seg selv om dagen, så forstår en jo at det er penger i mat. – «og mat ska’rem ha» som Ole Paus sang i sin tid.

Odin Norge har også eierandeler i Kongsberggruppen. Våpenteknologi er dessverre også i vinden som følge av Russlands krigføring mot Ukraina.

I vanskelige tider er altså veldig ofte aksjer og fondsandeler billig. Det er da det er lurt å kjøpe. Samtidig er det jo ikke så enkelt å ha penger til overs når alt blir dyrere. Vi tar oss derfor friheten til å komme med mot tips til hvordan en kan kutte ned på de daglige utgiftene, slik at muligheten til å nyte godt av billige aksjer skal være reell.

I trange tider utsetter folk ofte kjøp av ny bil, oppussing av huset osv. Det betyr merkelig nok at de får litt bedre råd enne til ellers ville hatt, og da ofte bruker det på restaurantbesøk, klær og ymse fornøyelser. Et smart sparetips er derfor: - kjøp forn for de ekstra pengene du får tilgjengelig når du utsetter de store investeringene.

Et annet tips i hverdagen er å være mer nøktern i matveien. Her er det faktisk mye å spare nå. Vi mener ikke at du skal legge deg sulten, men det er lov å være litt smart. Som inspirasjon har vi derfor futtet frem episode nummer 1, fra Gateavisas klassiske matprogram. «Den fattige jævels kjøkken». Se og lær:


BARE SÅ DET ER NEVNT:
Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.

 

TIDLIGERE VINNERE I ÅR:
Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann
Iris var vår viktigste mot Røa
Mot Vålerenga vant Silje nok en gang
Andrea ble den viktigste mot Avaldsnes
Justine var skarpest i festforestillingen mot LSK

 
Husk billetter til 4. runde i cupen.
Stabæk - Avaldsnes, onsdag 24. august kl 18:00

🎟 billett.stabakkvinner.no
 

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: