20231007-stb-ts-lsk-2090-2

Stabæks viktigste spiller mot LSK kvinner

Silje Bjørneboe sto frem i kampen mot LSK kvinner på lørdag.

Annonse:

🖼 #5 Silje Bjørneboe

SpareBank1 Østlandet kåret Silje Bjørneboe til Stabæks viktigste spiller i kampen mot LSK-Kvinner. Silje ryddet opp i stor stil og holdt Stabæk inne i kampen i perioder hvor vi hang i tauene. Dessverre holdt det likevel ikke helt. LSK vant 2-1.

Uansett betyr dette at Silje får fondsandeler til en verdi av kr. 3000,- i et valgfritt Odin-fond.

Som vi var inne på etter kampen mot Arna-Bjørnar, er det mye om aksjehandel i media om dagen. Vi skal ikke tvære mer på det, men konstaterer at det er mange privatpersoner som hadde tjent mye mer om de hadde overlatt tradingen til profesjonelle fondsforvaltere, fremfor å handle selv på sitt enkle lille vis. Moralen er – overlat jobbe til proffe – sett pengene i fond.

Silje har vunnet utmerkelsen «Stabæks Viktigste», før. Hun har kanskje derfor allerede plukket seg ut et fond hun liker. Globalt sett var det en svak utvikling i aksjemarkedet i september. Et hederlig unntak var Oslo Børs, som i september opplevde en vekst på 2,8 på den såkalte OSEBX-indeksen. Oljeprisen steg fra 86 til 92 dollar per fat. Høye oljepriser er alltid «good news» for Oslo Børs.

Samtidig handler fondssparing om langsiktighet. Aksjefondet Odin Norge F har for eksempel en verdistigning på 18,94 % seneste år. Det lar seg høre i urolige tider. Hvordan det gikk i september 2023, spiller uansett ikke noe stor rolle for Silje når hun skal pensjonere seg i 2067 og begynne å leve at de oppsparte midlene.

En del av premien er dessuten at hun får rådgivning fra de dyktige sparerådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Så dette er i de beste hender.

Vi gratulerer!

Foto: Kristian Bjerke 2023 ©

Årets vinnere så langt på Nadderud:

 
Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar
Mot Vålerenga vant Silje Helgesen for andre gang i år
Justine tok hjem sin andre SVS for sesongen mot Avaldsnes
Meryll viktigst mot Røa
Justine vant også mot Lyn
Melissa var kvassest mot Rosenborg
Mathilde Kruse var viktigst mot Arna-Bjørnar

 
HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: