Stabæks viktigste

Melissa kåret til Stabæks viktigste spiler i kampen mot Røa, og får fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, for 3.000 kroner.

Annonse:

🖼 #7 Melissa Bjånesøy

I kampen mot Røa var det igjen vår kaptein Melissa Bjånesøy, som ble kåret av SpareBank1 Østlandet til vår viktigste spiller. Hun får velge seg fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, for 3.000 kroner.

Det bli spennende å se hva hun velger. Heldigvis kommer hun til å få god veiledning fra de flinke folka i SpareBank1 Østlandet.

Aksjehandel har – som vi har nevnt tidligere – vært skikkelig i vinden i sommer og høst. For aktive norske politikere har dette vært slitsomt, og moralen for de fleste har vært – kjøp aksjefond – ikke enkeltaksjer.

Da slipper du habilitetsutfordringer. Vi har også blitt eksponert for mange nye uttrykk og tjenester som tidligere ikke har vært særlig familiære for allmenheten som Bull og Bear og derivater og shortsalg osv.

Vi skap ikke påberope oss å være eksperter på dette, likevel prøver vi oss på en liten forklaring. For det virker jo litt rart at en kan tjene penger på at kursene går ned:

Slik funger det. Du låner 1 kilo kaffe av naboen. Den dagen du foretar lånet koster en kilo kaffe 160 kr. Avtalen er at hun skal få kaffen tilbake om 3 måneder. I stedet for å drikke denne kaffen, så selger du den til en annen nabo for 160 kr. Du tror nemlig prisen på kaffe de neste månedene vil stupe.

Så venter du i 3 måneder. Den dagen du skal levere tilbake kaffen til nabo nummer én stikker du på Kiwi og kjøper én kilo kaffe. Det koster da 90 kroner. Du leverer tilbake – alt er dermed gjort opp og du har tjent 70 kroner. Dette er med andre ord bare en form for veddemål hvor alt koker ned til hva du tror vil skje med kaffeprisen de neste tre månedene.

Og her må du følge med:
Er det tørke i Afrika? Er det en orkan på vei til Colombia? Varsles det 1000-års flom i kaffedistriktene i Brasil? Slik hendelser kan og vil påvirke kaffeprisen betydelig.

Da er vi tilbake til utgangspunktet. Dette er risky business. Skal du spare, er det mye tryggere å sette pengene i fond. Da er det proffer som følger med for deg.

Årets vinnere så langt på Nadderud:

 
Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar
Mot Vålerenga vant Silje Helgesen for andre gang i år
Justine tok hjem sin andre SVS for sesongen mot Avaldsnes
Meryll viktigst mot Røa
Justine vant også mot Lyn
Melissa var kvassest mot Rosenborg
Mathilde Kruse var viktigst mot Arna-Bjørnar
Silje Bjørneboe var superviktig mot LSK

 
HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: