Stabæks viktigste mot Avaldsnes

SpareBank 1 Østlandet har i år kåret dagens viktigste Stabæk-spiller i alle hjemmekampen i Toppserien.

Annonse:

🖼: #4 Thea Loennecken

2021 har vært en litt «ruglete» sesong – for å låne et begrep fra makrorapporten til Odin Forvaltning for september.

SpareBank 1 Østlandet har i år kåret dagens viktigste Stabæk-spiller i alle hjemmekampen i Toppserien. Det har ikke alltid vært like lett; men juryen til SpareBank 1 Østlandet, har likevel levert med stø hånd. "Dagens viktigste spiller" - Thea Loennecken, blir belønnet med kr. 3.000.- i fondsandeler i et av fondene tilhørende Odin Forvaltning.

Å velge hvilket fond du skal spare i er heller ikke alltid like enkelt. Derfor er det godt at de flinke rådgiverne til SpareBank 1 Østlandet, har gitt jentene god informasjon og trygg rådgivning.

Ser vi på listen over vinnere og hva de har valgt å investere premien i, så forstår vi at rådgivningen er individuelt tilpasset. Vinnerne har nemlig valgt veldig ulike fond. Og det er naturlig. Fondssparing er nemlig ganske likt fotball – risikovillighet og muligheter for avkastning henger sammen. Jo mer risiko du tar, desto høyere er sjansen for stor gevinst – og sjansen for tap.

Det går an å leve godt også på rentepapirer. Dette er Ludvig Hansen. Bildet henger på Norsk Folkemuseum og Hansen tituleres som «Rentenist». Alt han trengte var en saks til å klippe rentekuponger, og en stor bunke statsobligasjoner, så var livet en lek. Det var tider! 💶 <em>Foto: Gustav Borgen / Norsk Folkemuseum</em>
Det går an å leve godt også på rentepapirer. Dette er Ludvig Hansen. Bildet henger på Norsk Folkemuseum og Hansen tituleres som «Rentenist». Alt han trengte var en saks til å klippe rentekuponger, og en stor bunke statsobligasjoner, så var livet en lek. Det var tider! 💶 Foto: Gustav Borgen / Norsk Folkemuseum

Borte mot Vålerenga i forrige runde gikk Stabæk ut som om vi hadde hadde sparepengene våre i et super-riski hedgefond, scoret tidlig, og spilte deretter resten av kampen som om alle våre verdier var syltet ned i et traust rentefond - med fokus på tysk 10-års statsrente. Det fungerte utmerket. Nok om det.

Sunniva Skoglund fikk utmerkelsen SVS, i kampen mot Sandviken. Hun satt pengene i Odin Horisont. Justine Kielland har stukket av med prisen to ganger (mot Arna-Bjørnar og Klepp). Hun valgte Odin Flex.

Stine Reinås har også vunnet to ganger (mot Vålerenga og Lyn). Hun satt pengene i Odin Global. Melissa Bjånesøy vant mot Rosenborg. Melissa kjørte litt helgardering og delte innsatsen på Odin Aksjer og Odin Konservativt – litt schizofrent, eller kanskje ikke..

Zara Jönsson var vår viktigste mot Kolbotn. Også hun valgte å spille på to hester – Odin Aksjer og Odin Flex. I kampen mot LSK-kvinner var det Siri Nordeide Grønli som vant utmerkelsen SVS – har foreløpig ikke valgt fond.

Vinneren i kampen mot Avaldsnes ble altså Thea. Hvilket Odin fond hun velger vet vi naturligvis ikke ennå. Først skal hun ha en rådgivningsprat med SpareBank 1 Østlandet, og så skal hun sikkert tenke seg litt om. Vi benytter uansett anledningen til å stille oss i køen av gratulanter!

Det som er sikkert, er at i slutten av måneden har SpareBank 1 Østlandet invitert hele laget til en hyggelig aften med god mat og drikke. Der vil sikkert small-talken for det meste handle om hvorfor ingen har valgt å investere i Odin Sverige – et fond som ble startet samme året som gutta i Stabæk rykket opp på øverste nivå for første gang. Det fondet er faktisk en enda større suksesshistorie enn Stabæks smått legendariske reise oppover i divisjonssystemet.

Vi takker SpareBank 1 Østlandet for samarbeidet med å kåre Stabæks viktigste, i år. De har fått noen nye fondskunder og jentene på A-laget har fått øynene opp for hvor viktig det er å spare langsiktig. Ingen dårlig kombinasjon, spør du oss!

Årets vinnere:

  

For ordens skyld:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar. 
 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 13.11.2021, oppdatert: 15.03.2022
Skrevet av: SFK Media || Foto: Kristian Bjerke