Stabæks viktigste spiller

SpareBank1 Østlandet kåret Melissa Bjånesøy til Stabæks viktigste spiller i kampen mot Arna-Bjørnar.

Annonse:

🖼 #7 Melissa Bjånesøy

SpareBank1 Østlandet kåret Melissa Bjånesøy til Stabæks viktigste spiller i kampen mot Arna-Bjørnar. Premien er fondsandeler for 3.000 kr i et av fondene til Odin Forvaltning.

Som alltid drodler vi litt rundt hvilket fond vi tror det er lurt å velge. Det er ikke alltid like lett, så urolig som det er på børsene verden over i disse dager.

Heldigvis er det noen ting i livet som er faste og trygge og som repeterer seg selv år etter år. 10. september begynner rypejakta.

For enkelte holder det ikke med linerlene på Nadderud
For enkelte holder det ikke med linerlene på Nadderud

Glem Birke’n, glemt sommer i Blindleia, glem late dager på den franske Riviera, glem solnedgangen med en GT i hånden i Puerto Banús, glem Geilo i påsken. Det er ingen ting som så effektivt tømmer kontorene til norske finansmeglere og forvaltere, som rypejakta. Dette gjelder enten det jaktes på fjellrype eller lirype. Da tømmes klesskapene for Tweed, skinnikkers, olivengrønne knestrømper - og hundene (les: Setter eller Vorster), gjøres klare.

Hva har så dette med fondssparing å gjøre?
Vel, når forvalterne er fraværende, kan det være lurt å velge et indeksfond. Da er det nemlig et dataprogram som tar beslutningene om kjøp og salg av aksjer eller andre verdipapirer i fondene. Datamaskiner drar ikke på rypejakt.

Indeksfond skal bare følge utviklingen til en gitt børsindeks, ikke forsøke å slå den. Slike fond er derfor billigere å drifte enn aktivt forvaltede fond. Dette betyr vesentlig lavere forvaltningshonorar. Litt kjedelig, men relativt trygt.

Så få vi se da hvilket fond Melissa Bjånesøy velger. Det er jo ikke krise å vente med å bestemme seg til etter rypejakta er over, hvis hun vil ha noen litt mer spenstig enn et indeksfond.

Vi ser at ODIN Sverige har falt hele 35% så langt i år. Kanskje er tiden inn for å kjøpe seg inn i dette fondet nå som andelene er billige? ODIN Sverige har jo tidligere hatt en eventyrlig utvikling.

Uansett; Melissa Bjånesøy skal ikke høre på oss, men ta en prat med en av de dyktige rådgiverne hos SpareBank1 Østlandet. De er på jobb helt til 25. september. Da starter elgjakta.

Foto: Kristian Bjerke 2022 ©
Sliten og godt fornøyd, etter å ha sikret plassen i sluttspillet

HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. 

 

TIDLIGERE VINNERE I ÅR:
Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann
Iris var vår viktigste mot Røa
Mot Vålerenga vant Silje nok en gang
Andrea ble den viktigste mot Avaldsnes
Justine var skarpest i festforestillingen mot LSK
I den litt triste forestillingen mot Kolbotn, var Sunniva vår beste

 
SEMIFINALE I NORGESMESTERSKAPET:

Stabæk - Rosenborg, onsdag 14. september kl 20:10

Klikk for å sikre deg dine plasser til semifinalen på Nadderud
🎟 billett.stabakkvinner.no


Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: