20231104-stb-ts-asa-9631

Stabæks viktigste mot Åsane

I kampen mot Åsane var det vår hardtarbeidende wingback Fanny Lång, som ble kåret av SpareBank1 Østlandet til vår viktigste spiller.

Annonse:

🖼 #31 Fanny Lång

Hun får som Stabæks viktigste spiller velge seg fondsandeler i et valgfritt Odin-fond, for 3.000 kroner.

Det bli spennende å hvilket fond hun velger. Heldigvis kommer hun til å få god veiledning fra de dyktige folkene i SpareBank1 Østlandet.

Etter forrige hjemmekamp skrev vi blant annet følgende: "Aksjehandel har – som vi har nevnt tidligere – vært skikkelig i vinden i sommer og høst. For aktive norske politikere har dette vært slitsomt, og moralen for de fleste har vært – kjøp aksjefond – ikke enkeltaksjer".

Denne uke meldte Økokrim at de ikke åpner etterforskning i en av politiker-ektefelle-sakene, som har gått sin seiersgang i boulevardpressen i høst. Her snakker vi om 3-4000 transaksjoner med en samlet verdi på over 100 millioner. Det er selvsagt helt lovlig. Spørsmålet var om vedkommende kunne ha benyttet seg av innsideinformasjon fra sin politikerhustru.

Konklusjonen var altså at her er det ingen grunn til å tro at det har skjedd noe ulovlig - blant annet fordi fortjenesten vedkommende hadde hatt etter 10 års hyperaktiv trading, var så utrolig lav. Som lederen i Økokrim sa; - "Det hadde vært mye mer lønnsomt for ham å la pengene stå i et vanlig aksjefond". 

Tydeligere kan det ikke sies. Overlat dette til ekspertene, bruk tiden på fotball og la Odin-fondene  og SpareBank1 Østlandet, ta seg av å passe på sparepengene din.
 

Årets vinnere så langt på Nadderud:

 
Stabæk - LSK, Justine Kielland
Mot Åsane, stakk Meryll Abrahamsen av med prisen
Den 
viktigst mot Brann var Silje Helgesen
Andrea Anderdal var den viktigste mot Arna-Bjørnar
Mot Vålerenga vant Silje Helgesen for andre gang i år
Justine tok hjem sin andre SVS for sesongen mot Avaldsnes
Meryll viktigst mot Røa
Justine vant også mot Lyn
Melissa var kvassest mot Rosenborg
Mathilde Kruse var viktigst mot Arna-Bjørnar
Silje Bjørneboe var superviktig mot LSK
Melissa tok prisen mot Røa

 
HUSK ALLTID:
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: