SpareBank1 Østlandet kårer kampens best Stabæk-spiller

- I år som i fjor vanker det fondsandeler til vinneren

Annonse:

🖼 #18 Smilla Vallotto

I fjor var det SpareBank1 Østlandet som kåret dagens viktigeste Stabæk-spiller i alle hjemmekampene i Toppserien. Slik blir det også i år. Premien er også den samme – fondsandeler i Odin-fondene til en verdi av kr. 3.000.

Akkurat nå (som Dagbladet pleier å si), er det uro på verdens børser. Det svinge mye fra dag til dag og det er stor usikkerhet. Dette selvsagt på grunn av Russlands invasjon av Ukraina.

I slike tider er det mange som blir litt nervøse – også fondssparerne. Ekspertenes råd er likevel å tenke langsiktig. Det mest gunstige er ofte å fortsette med månedlig sparing som før.

Vi skal ta et eksempel. Si at du kjøpte 100 fondsandeler til 100 kr stykke i januar (totalt 10.000 kr. I februar faller kursen med 50%. Da er de 100 andelene dine plutselig bare verd 50 kr. stykke. Da er det lett å tenke at det kommer til å ta en evighet til kursen igjen er 100 kr. Noen blir fylt av mismot – selger andelene og tar tapet. Noen sitter på gjerdet og venter at kursen igjen skal bli 100 kr. Andre sparer 10.000 kr. også i februar. Siden verdien nå har falt med 50% får de 200 andeler for 10.000.- kr. Det betyr at de nå sitter på 300 andeler, som de i snitt har betalt 66,68 kr for per stk. De som velger den siste manøveren, kommer altså i pluss allerede når kursen har passerer 67 kr.

I fjor hadde vi ni hjemmekamper i Toppserien. SpareBank1 Østlandet delte med andre ord ut kr. 27.000 til sammen til de ulike vinnerne.

Stine Reinås vant to ganger. Det gjorde også Justine Kielland. Øvrige vinner var: Sunniva Skoglund, Zara Jönsson, Melissa Bjånesøy, Siri Nordeide Grønli og Thea Loennecken

Siden vinneren selv kan velge hvilket Odin-Fond de ønsker å sette pengene i, så er det alltid litt spennende å se hva de ulike velger. Slik plasserte jentene som vant pengene sin i 2021:

 

 

Vi har ikke finregnet på hva som har vært det lureste valget så langt. Det er jo for så vidt ikke så veldig interessant heller. Det er status om 30 år som teller. Per i dag, med uro i finansmarkedet er det ikke overraskende at Melissas valg; - Odin Konservativ er det som har stått seg best. 

 

For ordens skyld:

Historisk avkastning er ikke noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Avkastningen er fratrukket årlig forvaltningshonorar.

 

Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: