Stabæks viktigste mot RBK

Annonse:

📸 #7 Melissa Bjånesøy

SpareBank1 Østlandet kåret Melissa Bjånesøy til Stabæks viktigste spiller i kampen mot Rosenborg. Et meget godt valg.

Det betyr at hun får fondsandeler til en verdi av kr. 3000,- i et valgfritt Odin-fond.

Så blir spørsmålet - som vanlig - hva skal hun velge?

Alt blir dyrere om dagen. Maten er opp 12%. Strømmen er rekorddyr og det samme gjelder diesel og bensin. Transporttjenester er også blitt mye dyrere, derfor øker i grunn prisene på det alle meste.

Noen ting klarer vi oss ikke uten. På attenhundretallet brukte folk stort sett det de hadde av disponible midler på mat. Poteten var selve bærebjelken i kostholdet. Så gikk prisen på poteter opp. Da økte salget av poteter. Dette fordi siden potene var så viktige så fortsatt folk å kjøpe disse. Da hadde de mindre penger igjen til kjøtt - og som erstatning for kjøtt – ja, så kjøpte de enda mer poteter.

Men, det er også ting som er blitt billigere i det siste – for eksempel fondsandeler. I tider hvor alt blir dyrere, er det kanskje vanskelig for mange å prioritere å tenke på fondsandeler på billigsalg. Men, det kan være veldig lurt å gjør nettopp det. For i tider med økte priser på det meste, er det ofte slik at mange faktisk får bedre råd i hverdagen. Dette fordi folk i slike tider ofte dropper store investeringer, som ny bil, dyre ferier, oppussing i heimen etc. Den ekstra handlefriheten dette gir, kan det være veldig fristende å bruke på klær, restaurantbesøk og den slags. Det er mye lurere å kjøpe fondsandeler - på billigsalg. For selv om mange sliter i Norge om dagen, er det mange som faktisk får det til å gå greit rundt, bare ved å utsette de store investeringene.

I dyrtider er det alltid fristende og lurt å benytte seg av gode tilbud. Dagens gode tilbud finner du ikke i salgsbrosjyrene til dagligvarekjedene eller hos klesgigantene. De finner du hos de som selger fond. Så som SpareBnak1 Østlandet.

Aller billigst er de fondene som har sunket mest i verdi i månedene siden den russiske invasjonen av Ukraina. Melissa Bjånesøy bør kanskje derfor ta en ekstra god titt på disse fondene, før hun velger hvor hun vil sette premien sin. Odin Eiendom er ned nesten over 50% hittil i år. Odin Sverige er ned nesten 38%. Det betyr at de andelene er superbillige. 

Uansett skal hun ha en rådgivningssamtale med de flinke folka i SpareBank1 Østlandet, før hun bestemmer seg. De kan mer om detaljene enn det vi kan. Heldigvis. For vi er i grunn bare enkle fotball-sjeler som synser i vei, til lett overbærende blikk fra gjengen som går i dress på jobben, også når de har hjemmekontor. 

 

UANSETT: HUSK ALLTID - 
Historisk avkastning ikke er noen garanti for fremtidig avkastning. Fremtidig avkastning vil blant annet avhenge av markedsutviklingen, forvalters dyktighet, fondets risiko samt kostnader ved forvaltning. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. 
 

Tidligere vinner i 2022:

Hjemme mot Rosenborg vant Selma Pettersen
Mot Lyn vant Zara Jönsson
Silje stakk av med prisen mot Brann
Iris var vår viktigste mot Røa
Mot Vålerenga vant Silje nok en gang
Andrea ble den viktigste mot Avaldsnes
Justine var skarpest i festforestillingen mot LSK
I den litt triste forestillingen mot Kolbotn, var Sunniva vår beste
Kaptein Bjånesøy var vår viktigst på strilene fra Arna
Mot Vålerenga var Justine igjen den viktigste
Sunniva var stjerne mot Brann

 
CUPFINALE PÅ ULLEVAAL:

Brann - Stabæk, lørdag 5. november kl 16:00

Hent dine gratisbilletter til cupfinalen
🎟 Gratisbilletter: Alle Blaa samles i VG-svingen!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: