Stabæks viktigste i 2024

Vår viktigste spiller skal fortsatt gjøre kloke valg sammen med SpareBank1 Østlandet!

Annonse:

🖼  Alle de viktigste finner du nederst i saken

I de seneste tre sesongene har SpareBank 1 Østlandet, kåret – og premiert, Stabæks viktigste spillere i våre hjemmekamper i Toppserien.

Det skal de fortsette med også i 2024. SpareBank 1 Østlandet er en viktig spiller for oss.

I tre år har SpareBank1 Østlandet, gitt 100.000 kroner i premier til Stabæks viktigste. Minst, fordi dette er penger som vokser over tid. Premiene har fordelt seg på 15 spillere. Den som har vunnet flest ganger er Justine Kielland – som sist sommer ble solgt til Brann. Neste på listen er vår eminente kaptein – Melissa Bjånesøy.

Gevinst vs risiko

De som vant i 2021 og 2022 valgte stort sett å sette premien i Odin Global eller Odin Aksjer. I fotball er «gevinst vs. risiko» et kjent begrep. I Stabæk lar vi for eksempel ofte keeper fungere som sweeper. Det betyr at hun tidvis står høyt i banen. Det gir stor gevinst i angrepsspillet vårt, men fører også til noen baklengsmål en gang iblant, hvis vi ikke er nøyaktige nok. Over en lang sesong mener vi likevel at gevinsten er større enn det vi taper. Har du en tidshorisont på 30-40 år i fondssparing, er det aksjefond som gjelder. Ja, det svinger mer når du sparer i aksjer, men over lang tid lønner det seg alltid. (Så kan en heller "safe" litt når en passerer 55 år og gradvis flyttet over til rentefond).

I 2023 var de mest populære fondene blant vinnerne, SpareBank 1 Flex, SpareBank 1 Index, SpareBank 1 Konservativ og SpareBank 1s Utvalgte.

Vi setter stor pris på samarbeidet med SpareBank 1 Østlandet og dette konkrete «prosjektet». Det gjør også spillerne. Banken vår har nemlig både en skikkelig premie til vinneren – og to tanker i hodet samtidig.

Jo tidligere du gjør kloke valg…

Over 90% av verdiene på Oslo Børs eies av menn. Norges befolkning blir stadig eldre og nå begynner de store barnekullene fra slutten av 50- og 60-tallet å gå av med pensjon.

Derfor har pensjonssystemet i Norge blitt endret flere ganger de seneste 25-årene. Kort oppsummert innebærer disse endringene at folk må ta mer ansvar for egen pensjon. Det betyr at dagens unge må spare til egen pensjon.

Jo tidligere dagens unge begynner med det, desto bedre pensjon vil de få. For å få full opptjening i Folketrygden, må en ha vært med i 40 år den dagen en pensjonerer seg. Det er faktisk ganske lenge.

Inspirerer til sparing

SpareBank1 Østlandet ønsker gjennom å dele ut fondsandeler til Stabæk-jentene å inspirere til å starte med pensjonssparing - tidlig. Selv et sparebeløp på noen hundrelapper i måneden kan bety veldig mye. Vinneren får også rådgivning fra de dyktige kunderådgiverne i SpareBank1 Østlandet. Det er faktisk viktigere enn selve pengesummen. Tenk om alle fikk kvalifisert rådgivning for pensjonssparing før de fyller 20 år.

Det er når du er ung du virkelig trenger det – ikke når du er over 60 år og nærmer deg dagen for pensjonering. For de over 60 er det stort sett kun et grep en kan ta for å øke pensjonen – å fortsette å arbeide.

Vi gleder oss til en ny sesong og til å fortsette samarbeidet med SpareBank 1 Østlandet - et samarbeid som stadig blir mer verdt for oss. Vi er glade for at denne banken fortsatt skal hjelpe oss til å ta kloke valg for fremtiden.

Stabæks viktigste i Toppserien 2023

 

Sesongens runder på Nadderud/Kadettangen:

Stabæk - LSK kvinner: Justine Kvaleng Kielland
Stabæk - Åsane: Meryll Abrahamsen
Stabæk - Brann: Silje Skaara Helgesen
Stabæk - Arna-Bjørnar: Andrea Anderdal
Stabæk - Vålerenga: Silje Skaara Helgesen
Stabæk - Avaldsnes:  Justine Kvaleng Kielland
Stabæk - Røa: Meryll Abrahamsen
Stabæk - Lyn: Justine Kvaleng Kielland
Stabæk - Rosenborg: Melissa Bjånesøy
Stabæk - Arna-Bjørnar: Mathilde Kruse
Stabæk - LSK kvinner: Silje Bjørneboe
Stabæk - Røa: Melissa Bjånesøy
Stabæk - Åsane: Fanny Lång
Stabæk - Avaldsnes: Mathilde Kruse

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen: